Kapcsolódó videók

Szalai Piroska a PS-nek: Sajnos a kevésbé tehetősek magasabb rezsiszámlákat kaphatnak a télen – Ferkó Dániel kérdez (Videó)

Sajnos a szegényebbek kaphatnak kézhez magasabb rezsiszámlát a télen. Ennek oka, hogy például az értékes belvárosi ingatlanoknak jobb a szigetelése, vagy működik a körbefűtés, míg egy Kádár-kockában mindez köztudottan nincs meg – mondta el a PS-nek Szalai Piroska munkaerőpiaci szakértő. A magyar családok az energiaválság hatására most előreveszik az energiahatékonysági beruházásaikat. Szalai Piroska hangsúlyozta: az átlagkeresetek nőttek Magyarországon az elmúlt időszakban, azonban komoly nehézséget jelent, hogy 20 százalék felett vágtat az infláció hazánkban. A pénzünk kevesebbet ér és ezzel nap mint nap szembesülünk az áruházak polcait vizslatva. Ráadásul nem valószínű, hogy a közeljövőben jelentősen mérséklődni fog a pénzromlás. Részletek a videóban!
Ferkó Dániel
Ferkó Dániel
Apámmal a '90-es évek közepén elmentünk egy MIÉP-tüntetésre. Este a Tv-ben azt mondták be, hogy pár ezren voltunk. Akkor éreztem először, hogy itt valami nem stimmel..."

Friss videók

Shares