Kapcsolódó videók

Beleszállt a magyar jobboldalba az amerikai nagykövetség, a PestiSrácok.hu sem hagyta szó nélkül (VIDEÓ)

Ismert, hogy a budapesti amerikai nagykövetség bicskanyitogató stílusban vádolta meg a hazai jobboldal egyes politikusait és közéleti szereplőit. A nem is túl burkolt vádaskodás szerint erős a putyinista vonal mind a jobboldali politikusok, mind az újságírók körében, akik így a háborút támogatják. Miközben a demokrata Joe Biden elnök nagykövete, David Pressman szerint mi vagyunk a háborús uszítók, a valóság és a szikár tények egészen mást mutatnak, ezt pedig a PestiSrácok.hu arcai öntötték szavakba. Szokás szerint őszintén és kendőzetlenül. Nézzék meg videónkat!

Az eredeti, Kövér Lászlót, Semjén Zsoltot, Bencsik Andrást, Mráz Ágoston Sámuelt sötétben bujkáló putyinistának, a Kontra teljes szerkesztőségét ezen felül hullagyalázónak tituláló követségi videópamflet az US Embassy Budapest Facebook oldalán itt nézhető vissza.

(A PestiSrácok.hu szerkesztősége ezen felül – és kellő sértődöttséggel – azt szeretné megtudni a nagykövet úrtól, hogy “Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni!?”) 

Készítette: PestiSrácok.hu

Friss videók

Shares