Kapcsolódó videók

Hardcore Hobbista – A három szépségfolt, ami miatt Amerika már nem a világ csendőre

Az USA mindig csak akkor avatkozott be, amikor az érdekei úgy kívánták, ilyen esetekben viszont mindig. Amerika ugyan háborúkkal tartotta fenn a befolyását és nagyhatalmi státuszát, de ezt sokáig Európától távol tette, és ezzel az elmúlt évtizedekben soha korábban nem tapasztalt békét, nyugalmat, fejlődést hoztak a nyugati világba. Mindez egy pillanat alatt megváltozott Ukrajnában. Emellett Kína felemelkedett, a nem nyugati világ pedig nagy ívben tesz a nyugati morálra, szankciók helyett békésen kereskednek Oroszországgal és Kínával. Az USA az ukrán proxyháborúval utolsó szalmaszálba kapaszkodik, az új Selyemúttal Kína az amerikai haditengerészeti fölényt is kikerülné a szárazföldön. 

A második félidőben Forgács Istvánt látta vendégül a Hobbista, hogy elmesélje, ahogy a budai villanegyedekben élő értelmiség, úgy a vidéki cigányság sem árnyaltan látja a gazdasági krízist. Ha elveszítik a munkájukat és nem lesznek télen kifűteni a házukat, akkor nem a brüsszeli elitet, esetleg Európa szankciós politikáját fogják hibáztatni, hanem Orbánt.

Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
... kitenyésztésekor a legfontosabb szempont a strapabírás volt. A tenyészállományt először sós kútba és kerék alá tették, cápák közé hajigálták, lelégpuskázták, és a fejük fölött próbarobbantás hajtottak végre atombombával.

Friss videók

Shares