Kapcsolódó videók

Gyurcsány után a Jobbiktól is megkapta a selyemzsinórt Karácsony

Élesen kritizálta Karácsony Gergely főpolgármesteri tevékenységét Gyöngyösi Márton a PestiSrácok.hu-nak nyilatkozva. A Jobbik-Konzervatívok elnöke kritikájában csatlakozott Gyurcsány Ferenc Karácsonyt korholó márciusi szavaihoz kifejtve, olyan főpolgármesterre van szüksége Budapestnek, aki képes aktív ellenzéki politikát és rendszerellenzéket alkotni a kormányzattal szemben. Gyöngyösi szerint Karácsony nem ilyen kaliber, ő maga pedig egyértelműen kijelentette, hogy más jellegű főpolgármester látna szívesen jövőre Budapest élén. Felkészül Bősz Anett és a DK?

A PestiSrácok.hu azon a kérdésre, hogy a Jobbik indít-e jövőre önálló főpolgármester-jelöltet, Gyöngyösi Márton azt válaszolta: jó lenne, ha Budapestnek lenne egy olyan vezetője, aki a jelenlegi rezsimmel szemben egy ellenzéki bázist tudna építeni, és aki mögött a pártok Budapesten fel tudnak sorakozni. Reméli, hogy a jövő évi választásokon több jelölt lesz, és olyan főpolgármestere lesz a fővárosnak, aki “keményen szemben áll” a jelenlegi rendszerrel.

Gyöngyösi Márton ezzel a Jakab Péteri hagyományoknak megfelelően a DK vezérének véleményét osztja, aki még márciusbankritizálta a főpolgármestert, sőt, már azt is belengette a DK, hogy Bősz Anettet indíthatja főpolgármester-jelöltként Karácsony Gergely ellenében. A Spirit FM műsorában pedig úgy fogalmazott, hogy Karácsony Gergely “nem teljesíti hazafias kötelességét, mert nem vállal elég nyílt konfliktust a kormánnyal”.

Gyöngyösi szerint Karácsony nem használt ki minden lehetőséget arra, hogy egy ellenállási központtá alakítsa a fővárost, ezért a Jobbik inkább olyat támogatna, aki “keményen szemben áll” a jelenlegi rendszerrel.

Fotó: Hatlaczki Balázs/PS

Szalai Szilárd
Szalai Szilárd
Iskolában a mudi megalázóan gyorsabban tanul, mint a "szokásos" munkakutyák, a lényegesen kisebb mosóerejű dobermannok és hatósugarú német juhászok. Élénk vérmérséklete ellenére nagyon szófogadó, lakásban is ideális társ, a maga tízkilós testtömegével keveset eszik, de ha megtanítjuk rá, megfogja a postást.

Friss videók

Shares