Kapcsolódó videók

GEOrgPOLITIKA – bejelentkezés a CPAC-ről Király Nórával

Ahogy közeledtem a Bálnához és egyre több ismerőssel találkoztam, akik a CPAC-ra igyekeztek, átjárt egy érzés, hogy mennyire jó dolog konzervatívnak lenni, a normalitás talaján állni, elutasítani az eszement genderpropagandát, a bevándorlást, a multikulturális társadalmi modellt és minden hasonlót, ami a nyugati társadalmakat tönkreteszi. A bűnözési hullám, a terrorizmus és a fiatalok identitásvesztése mind ennek a liberális maszlagnak köszönhető.

A kapu feletti felírat, hogy „No Woke Zone”, mindenki számára világossá tette, hogy ez a rendezvény és minden látogatója a legnagyobb fenyegetést a „woke” progresszív ideológiában látja, amely le akarja bontani a családokat, amelynek a nemzet és a hazaszeretet fogalma egyenlő a nácizmussal. Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója adta a rendezvénynek a mottóját: együtt erő vagyunk. Majd kifejtette: ha azt érezzük, hogy hazánk és életmódunk támadás alatt áll, akkor mélységes konfliktusokat felülíró összefogásra vagyunk képesek a szabadságunkért, nehéz időkben ugyanis csak az összefogás segíthet.

Matt Schlapp, az Amerikai Konzervatív Unió elnöke véleménye szerint az amerikaiak csak akkor lehetnek sikeresek, ha erőt tudnak meríteni a vallásból és a hagyományos értékeikből. „Világhatalomként hamar lejárhat az időnk, ha folyamatosan azon vagyunk, hogy felszámoljuk azokat az alapokat, amelyeken demokráciánk nyugszik” – jegyezte meg, hozzáfűzve, hogy a baloldal mindent megtesz annak érdekében, hogy tönkretegye ezeket az alapokat. „Az amerikai emberek nem egyenlőek Joe Bidennel és David Pressmannel, az átlag amerikai istenfélő és konzervatív” – mondta.

Orbán Viktor beszédében úgy vélekedett, hogy a „woke” mozgalom és a genderideológia olyanok, mint a kommunizmus és a marxizmus: mesterségesen szétverik a különféle társadalmi csoportokat, és így a nemzetet, majd osztályokra szaggatják azt. A kormányfő a marxizmus eszméihez hasonlította ezeket a liberális ideológiákat. A kormányfő hangsúlyozta: ahol felüti a fejét az osztályharc, ott a békés ország zavargások színtere lesz.

Orbán Viktor beszélt az orosz–ukrán fegyveres konfliktusról és a jövőre esedékes amerikai elnökválasztásról is.

Biztos vagyok benne, ha Donald Trump úr lenne az elnök, ma semmilyen háború nem sújtaná Ukrajnát és Európát. Térjen vissza, elnök úr, tegye ismét naggyá Amerikát, és hozzon békét nekünk

– üzente a kormányfő.

A jó hír az, hogy Európában megkezdődött a rekonkviszta, vannak lelkesítő eredmények

– fogalmazott. Rámutatott az Olaszországban és Izraelben elért jobboldali sikerekre, illetve az ígéretes spanyolországi és lengyel választásokra. Orbán Viktor kijelentette: a progresszív vírus ellenszerét nem kell tovább keresni, hiszen az itt van Magyarországon.

Annyi az egész, hogy választás előtt hatalmas betűkkel fel kell írni a zászlóra: No migration! No gender! No war!

– mondta.

Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubjának elnöke az általa adott interjúban elmondta, hogy a nemzetek jövője a családpolitikában és a fiatal szülők támogatásában rejlik, és nem a nyakló nélküli bevándorlásban, ami csak társadalmi feszültségeket szít, de nem valódi megoldás, maximum a demográfiai statisztikákat javítja. Szerinte is egy vírus a „woke” ideológia, amelyet konzekvens konzervatív politikával és gondolkodással lehet megállítani, ahogy azt Orbán Viktor beszédében elmondta.

Fotó: Hatlaczki Balázs/PestiSrácok.hu

Friss videók

Shares