Kapcsolódó videók

Kocsmai igazságok – Amerika az erőszak hazája?

Amerika nagy hatással lesz még a sorsunkra, Magyarországra, a következő években még bizonyosan. Ez a hatás jelenleg nem tűnik jónak, sem geopolitikailag, sem pedig kulturálisan, különösen, ha azt a végtelen erőszakosságot nézzük, amely egyre jellemzőbb az amerikai társadalomra és nem mellesleg az amerikai külpolitikára is. Amerika végül is vagy negyven évig védte a világot a kommunizmustól, de most mégis egy ahhoz rémisztően hasonló ideológiát igyekszik ránk erőltetni. Az USA-ban ez a világ már működik, a régi idők gazdagsága pedig már nem fedi el, hogy mennyi szenvedéshez, erőszakhoz, halálhoz, igazságtalansághoz vezet a woke. Dezse Balázs és Bálint Botond a kocsmai igazságokban.

Ha tetszett a műsor, kérlek, minden általad használt platformon terjeszd, mert a nagy techcégek nagyon nem szeretnek bennünket!

Bálint Botond
Bálint Botond
Az ősi szittya brutalitás talán utolsó maradványa. Mint minden pásztorkodásra hajlamos nép, a magyar is kitenyésztette a maga nyájőrzőjét, ami a jóval kisebb termetű terelőkutyákkal ellentétben inkább testőri feladatokat látott el a csorda mellett.

Friss videók

Shares