Kapcsolódó videók

A kutyák és csimpánzok után 60 évvel a muciológusok is megérkeztek az űrbe

Űrprogramjuk vezetője pedig nem más, mint a természettudományok Jar Jar Binkszeként már bizonyított Puzsér Róbert. Az ő véleményének megképződésében sosem akadály, ha egyáltalán nem ért az adott témához. Ez azonban nem egyéni gyengéje, hanem egyfajta világjelenség, amiért a rengeteg pénzért senkinek se kellő muciológusképezdék a fő felelősek. A Hobbista pedig nem volt rest, végigvette, kik szolgálnak jelenleg a Nemzetközi Űrállomáson, és megvizsgálta, vajon hány vadászpilóta van közöttük. És ha már tudomány és a muciológia kapcsolatával foglalkoztunk, akkor megnéztük, hogy állhatott elő az a helyzet az Egyesült Államokban, hogy a dráma- és táncpedagógiai diplomára felvett, több százezer dolláros diákhitelt később nem tudják a visszafizetni a piaci viszonyok között kevéssé értékesnek bizonyuló értelmiségi fiatalok.

A második részből Kőrösi Koppány fejlesztéspolitikai szakértőtől ráadásul azt is megtudtuk, hogy a képzett muciológusok mégis kellenek valahova. Budapesten ugyanis kiválóan rontanak el mindent, amihez hozzáérnek.

Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
... kitenyésztésekor a legfontosabb szempont a strapabírás volt. A tenyészállományt először sós kútba és kerék alá tették, cápák közé hajigálták, lelégpuskázták, és a fejük fölött próbarobbantás hajtottak végre atombombával.

Friss videók

Shares