Kapcsolódó videók

Az agyontámogatott Ukrajna, vagy a büszke Oroszország rántja el előbb a kormányt? – Grund Hoppál Hunorral és Bódi Ábellel

A Grund legutóbbi részében Hoppál Hunor Bódi Ábellel beszélgetett. A műsor apropóját az orosz-ukrán háború első évfordulója adta.

Az adásban szóba kerültek a konfliktus kialakulásának előzményei, ennek keretében a srácok körbejárták, hogy vajon Oroszország agresszori mivolta mellett miért nem emelik ki hasonlóképp Ukrajna provokátori szerepét. A műsorban górcső alá vették azt a kérdést, hogy a szélsőséges ukránpártiság és oroszpártiság kollektív pszichózisa honnan eredeztethető, ezenfelül felvetődött, hogy a sokak által hangoztatott atom- és világháborús kockázat reális-e. Hunor és Ábel azt is pedzegették, hogy a kifogyhatatlannak tűnő amerikai támogatásokkal rendelkező Ukrajna, vagy a vereséget semmi áron elfogadni nem hajlandó Oroszország rántja-e majd el előbb a kormányt, végül pedig a kínai béketerv lehetőségeiről is ejtettek pár szót. A videóból kiderül, hogy Ábel szerint az oroszok tényleg villámháborúra készültek-e, és jelen helyzetben a kifárasztás nyerő stratégiává tud-e majd válni.

Grund minden hétvégén a PS TV műsorán. Kövessetek minket a Facebookon és iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra!

Friss videók

Shares