Kapcsolódó videók

A világ leggazdagabb embere véget vethet a háborúnak?

Szinte naponta tapasztaljuk, hogy a világcégek és milliárdos tulajdonosaik lehasalnak globalista elitnek. Kiszolgálják az uralkodó ideológiát és úgy állnak ki a központi narratíva mellett, mintha mindig is ez lett volna a véleményük. Elon Musk azonban más. Ő nem csupán kikerüli az elitet, hanem a szó szoros értelmében borsot tör az orruk alá. Amióta megvásárolta a Twitter-t, valóságos közellenséggé avanzsálódott a haladóértelmiségiek szerint, de ez még nem minden. Békére intette a háborúzó feleket, ami miatt a New York Times geopolitikai fenyegetésnek nevezte Elon Musk-ot.

Kezdjük azzal, hogy Elon Musk nem azért ilyen “szabad”, mert szupergazdag. Nyilván ez is közrejátszik benne, de nem ez a fő oka. A magukat liberálisnak valló, azonban a másokat kőkemény véleményterrorral sakkban tartó “liberálisok” előszeretettel bojkottálják azok termékeit, akikkel nem értenek egyet. Így lett J. K. Rowling a világ egyik leggyűlöltebb írója, amiért kiállt a valódi nők valódi jogai mellett.

Elon Musk azonban ismét más. Ő nem egy színész, akit a szerepek tartanak életben. Nem zenész, aki függ a kiadóktól. Nem is író, akinek a könyvei bármikor lekerülhetnek a polcokról. Ő a Tesla és a SpaceX alapítója. A liberal-gestapo nem tudja Elon Musk ellen felsorakoztatni a katonáit, mert nincs fölötte hatalmuk. Elon Musk nem függ tőlük, mivel nem rájuk vannak szabva a termékei. Nem tudják bojkottálni a Tesla-t vagy a SpaceX-et, mert soha nem is voltak a vásárlói. Ellenben számos nagyvállalat, de még az Amerikai Egyesült Államok is függ valamilyen szinten Elon Musk-tól és az általa üzemeltetett rendszerektől, Ukrajnáról nem is beszélve.

Mi köze a Twitter megvásárlásának a háborúhoz?

Közvetlenül semmi, de azt nem árt leszögezni, hogy a Twitter kulcsszerepet játszott a demokraták és Joe Biden választási győzelmében. Trump támogatóit elhallgattatták, a Biden holdudvarát kellemetlenül érintő információkat pedig törölték. Jack Dorsey, a Twitter akkori CEO-ja ugyan már megbánta a házmesterkedést, de egy bocsánatkérés miatt nem fogják megismételni az amerikai elnökválasztást. Most viszont jön az amerikai időközi választás. A demokraták pedig már most reszketnek, ugyanis az egyik legfőbb csataterük, a Twitter már nem biztosít számukra helyzeti előnyt. Ha pedig a háborúpárti demokraták elbukják az időközi választást, esélyes, hogy ez kihat majd a háború alakulására is. Ehhez persze az kell, hogy Elon Musk továbbra is az maradjon, aki eddig volt…. vagy akinek eddig mutatta magát.

Ha tetszett a cikk támogasd munkánkat egy megosztással. El sem hinnéd, hogy ezzel mennyit segítesz!

Friss videók

Shares