Kapcsolódó videók

Elon Musk kilenc parancsolata | A szöveg nyomokban iróniát tartalmaz

Amióta Elon Musk megvette a Twitter-t, sorra jelennek meg a jobbnál jobb mémek a Twitter kettős mércéjét eddig vidáman élvező romkocsmatöltelékekről (mi is készítettünk egy összeállítást a legjobbakból, itt tudjátok megnézni őket). Ha azonban szatíráról van szó, a The Babylon Bee messze a legjobb. Ahogy ilyenkor szokás, ők is felkapaszkodtak az Elon-vonatra és elkészítették Elon Musk kilenc új – természetesen fiktív – parancsolatát.

A The Babylon Bee által összeállított szabályokat szükségtelen komolyan venni, hiszen csak szatíra. Ugyanakkor nem egy írásuk elevenedett már meg, köszönhetően Abszurdisztán vezetőinek. De most már jöjjenek azok a bizonyos parancsolatok!

1. Figyelmeztető címkét helyeznek el minden olyan tweeten, amelyik nem elég menő. Ez a mémekre is vonatkozik

2. Mostantól csak három profilkép közül választhatsz. Musk, Doge és Pepe a béka. Ezentúl többre nem is lesz szükséged.

3. Minden bejegyzés 420 lájknál és 69 megosztásnál befagy. Aki érti, érti.

4. Donald Trump visszatér, a pornó, a terroristák és a népirtó vezetők eltűnnek. És ez így van jól.

5. A New York Post Joe Biden fiának laptopjáról szóló oknyomozását kötelező megosztani… Naponta legalább egyszer. Ez eddig hiánycikk volt.

6. Alexandria Ocasio-Cortez demokrata képviselő posztjai automatikus angol fordítást kapnak. Az ő érdekében, természetesen.

7. Mostantól minden posztot a Babylon Bee fog tényellenőrizni. Ők a legtárgyilagosabb és leghitelesebb csoport az egész interneten.

8. Jack Dorsey, korábbi twitter-igazgatónak legalább 100-szor ki kell posztolnia a következőt: „A konzervatívok cenzúrázása a szabadság ellenségévé tesz”. Természetesen naponta.

9. Akinek nem tetszenek a változások, annak lehetőséget kínálnak arra, hogy kilépjen és saját közösségi oldalt hozzon létre. Elon azt javasolja a konzervatív lelkületi felhasználóknak, hogy gyakorolják be ennek a mondatnak az önelégült arccal való kimondását… szükségük lesz rá.

Ez tehát Elon Musk kilenc parancsolata a The Babylon Bee szerint. Kíváncsian várjuk, hogy vajon melyik valósul meg belőle először.

Friss videók

Shares